Turgutlu Lisesi

Vizyon: •Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç olarak kabul edilsin istiyoruz. •Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin istiyoruz. •Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansınlar istiyoruz. •Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeli olmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeli olmasın istiyoruz. •Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın istiyoruz.

Misyon: Biz; Atatürk İlke ve İnkılapları ve Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda çağdaş eğitim öğretim ile bütün öğrencilerin temel öğrenme ihtiyaçlarını karşılamak suretiyle bireysel özelliklerine göre gelişimlerini sağlamak, onların milli değerlere sahip, insan haklarına saygılı ve demokrasiyi özümsemiş, problem çözme yeteneği, özgüveni ve iletişim yetenekleri gelişmiş, bilimsel düşünme gücüne sahip, araştırmacı, üretken, hayatı tanımaya ve sorgulamaya çalışan; öğrenmeyi çağdaş ve sosyal bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara yirmi birinci yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi çağı insanı yateişmeleri için gerekli becerileri kazandırmak için varız.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: YOK